Biovit 3 Gola

Spray 15 ml
Supliment alimentar pe bază de extract de Echinacea, vitamina C, extract de nalbă, ulei de eucalipt, zinc și extract de propolis.

Fisioreve

20 ml
Supliment alimentar pe bază de melatonină, cu extract uscat din flori de mușețel și roiniță. Susține reglarea ritmului circadian. Îmbunătățirea calității somnului. Oferă suport în reducerea oboselii accumulate în timpul zilei.

Troca Flu Act

10 plicuri
Supliment alimentar pe bază de vitamina C, zinc, lactoferină și noxamicină® P. Beneficiile administrării Froca Flu Act: Funcționarea normală a sistemului imunitar Acțiune antibacteriană Reducerea oboselii și extenuări

Biovit 3 Energy

10 fiole
Supliment alimentar pe bază de vitamina C, vitamine B, zinc, L-arginină și L-glutamină, cu miere și lăptișor de matcă.

Minunino K2+D3

12,5ml spray
Minunino® K2+D3 cu vitamina D, extrasă din lanolină și vitamina K2, extrasă din Natto reprezentând un suport esențial în timpul creșterii și în perioadele reci, pentru oase, dinți, mușchi și sistem imunitar.
33,50 Lei

MINUNINO Synbio ORSalts

10 Plicuri
Supliment 100% natural pentru sănătatea sistemului digestiv și restaurarea florei intestinale, după folosirea antibioticelor sau după episoade diareice. Minunino® Synbio ORSalts are în compoziție 11 tulpini diferite de bacterii lactice vii.
55,98 Lei