AVENTURILE LUI MINUNINO

Aventurile lui Minunino

Domnișoara Minunino Tuse și Expectorație a fost din totdeauna avocatul stării de bine și al dreptății. Într-o zi, când aceasta se plimba pe străzile Minulandului a observat cum toți oamenii din oraș aveau o tuse urââââtă și, cum ei îi place să pună lucruri la cale, și-a pus rotițele în mișcare… Ce poate să facă Domnișoara Minunino astfel încât toți prietenii, membrii familiei, colegii, chiar și profesorii ei să scape de acea tuse?

Domnișoara Minunino tot încerca și încerca și încerca leacuri naturale pe care le testa pe cei din jurul ei care se confruntau cu această tuse, însă nimic nu se dovedea a fi eficient. Până într-o seară, când era trează târziu pentru a cerceta remedii pentru tuse, Domnișoarei Minunino i-au apărut la geam 3 zâne micuțe care se prezentau drept „Adjuvanții tusei” și care i-au dat Domnișoarei Minunino cunoașterea.

Prima zână i-a spus totul despre extractul de cimbru și cât de bun este acesta în combaterea tusei, a doua i-a explicat despre extractul de Nalbă-mare și protecția pe care acesta o are asupra gâtului, iar cea de-a treia zână i-a povestit despre extractul de flori de tei și efectul său antiinflamator.

Domnișoara Minunino Tuse și Expectorație a trecut numaidecât la treabă și a găsit o rețetă perfectă, ce îmbina toate cele 3 ingrediente menționate, pentru un remediu de tuse. Repejor, ea a testat compusul pe prietenii și familia sa și i-a ajutat pe toți să se simtă din nou bine.

Astfel, Domnișoara Minunino s-a alăturat brigăzii Minunino datorită dedicării ei față de misiunea de a alunga răul într-o veselie.

MINUNINO TUSE ȘI EXPECTORAȚIE – MURE

100 ml sirop
Minunino® Tuse și Expectorație Mure, supliment 100% natural, este fratele geamăn al lui Minunino® Tuse și Expectorație Coacăze. Are rol în tratarea tusei seci și în ajutarea expectorației, conține extract natural de mur, cimbru, nalbă-mare, tei.

28,99 Lei

MINUNINO TUSE ȘI EXPECTORAȚIE – COACĂZE

100 ml sirop
Minunino® Tuse și Expectorație Coacăze: supliment 100% natural pentru tratarea căilor respiratorii, adjuvant în calmarea tusei seci și stimularea expectorației.

28,99 Lei