Minunino® K 2 + D3

Minunino® K2+D3 solutie orala este un supliment alimentar recomandat pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor și a dinților la copii, înca de la nastere, prin suplimentarea dietei cu vitamina D3 și vitamina K2. Sustine functionarea normala a sistemului muscular si nervos.

Minunino® probiotice

MINUNINO® PROBIOTICE SOLUTIE ORALA – bacterii „prietenoase” pentru o flora intestinala sanatoasa. Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii și vitamine din complexul B, cu îndulcitor Minunino® probiotice este un supliment alimentar destinat atât copiilor, cât și adulților, pe bază de fermenți lactici, vitamine din complexul B și Litesse® Polidextroză, o fibră vegetală prebiotică, bine tolerată, solubilă, ce contribuie la echilibrarea funcțiilor intestinale. Poate ajuta in mod deosebit dupa episoade de diaree si dispepsie cauzate de schimbari in flora intestinală, după terapii cu antibiotice, stres asociat cu o dietă alimentară deficitară.

Minunino® colici

MINUNINO® COLICI picaturi orale - eficace in combaterea si preventia colicilor sugarilor. MINUNINO COLICI picaturi este supliment alimentar pe baza de probiotic, Lactobacillus reuteri, combinat cu extracte naturale din plante, ce contribuie la protectia tubului digestiv si mentinerea bunei functionari a acestuia.