MINUNINO® COLOSTRU SI LACTOFERINA

- preventiv pentru buna functionare a sistemului imunitar; - adjuvant în terapiile antiinfectiose în fazele acute, cât si în fazele post-infectioase; - pentru dezvoltarea optima a sistemului cardiovascular, nervos central, muscular si osteoarticular.

Minunino® probiotice

MINUNINO® PROBIOTICE SOLUTIE ORALA – bacterii „prietenoase” pentru o flora intestinala sanatoasa. Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii și vitamine din complexul B, cu îndulcitor Minunino® probiotice este un supliment alimentar destinat atât copiilor, cât și adulților, pe bază de fermenți lactici, vitamine din complexul B și Litesse® Polidextroză, o fibră vegetală prebiotică, bine tolerată, solubilă, ce contribuie la echilibrarea funcțiilor intestinale. Poate ajuta in mod deosebit dupa episoade de diaree si dispepsie cauzate de schimbari in flora intestinală, după terapii cu antibiotice, stres asociat cu o dietă alimentară deficitară.

Minunino® colici

MINUNINO® COLICI picaturi orale - eficace in combaterea si preventia colicilor sugarilor. MINUNINO COLICI picaturi este supliment alimentar pe baza de probiotic, Lactobacillus reuteri, combinat cu extracte naturale din plante, ce contribuie la protectia tubului digestiv si mentinerea bunei functionari a acestuia.