Medimow

Compania noastră formată recent din profesionişti tineri şi dinamici, din piaţa farmaceutică şi de comunicare din România, creatori şi marketeri de branduri de succes, cu o experienţă de peste 25 ani în business, are ambiţii de dezvoltare la nivel regional balcanic, având ca punct de plecare România şi dezvoltare regionala în: Grecia, Macedonia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Cipru, Bulgaria, Turcia, etc.

Suntem preocupaţi de promovarea unui stil de viaţă sănătos şi armonios prin crearea de produse noi, comercializarea şi promovarea acestora.

Pornim de la o asiduă activitate de cercetare şi dezvoltare în producţia de formulari unice, înregistrarea de brevete pentru invenţii şi inovaţii, mai ales pentru suplimente alimentare şi OTC-uri în categorii şi arii terapeutice diverse: copii, femei, barbaţi, benefice aparatului respirator, digestiv, osos, reproductiv, precum şi creşterii imunităţii.

Prima linie de produse se numeşte MINUNINO, lansată cu ajutorul agenţiei de publicitate Three. Are 15 produse, suplimente alimentare pentru copii, în diverse arii precum: răceală şi gripă, febră, roşu în gât, raguşeala, tuse, imunitate şi protecţie, apetit, digestiv, rău de mişcare, probiotice, creştere, etc.